AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, her şeyin ters gideceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, büyük zorluklar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kendini ağır hasta görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında ağır hasta birini görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, terfi alamayacağına alamet eder.

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir