AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ağır hasta görmek

Kahve falında kendini ağır hasta görmek

Kahve falında kendini ağır hasta görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına işaret eder.

Kahve falında kendini ağır hasta gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Kahve falında kendini ağır hasta görmek ekmeğinin bereketleneceğine, şans ve kısmet elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağır hasta birini görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, kendi şansını kendi yaratacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir