AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ağır hasta birini görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini ağır hasta görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına işarettir.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir