AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek

Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek

Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek nitelik ve farklılık geleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağır hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek hayatınızı zorlaştırabilirler.

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulur.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına delalettir.

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini ağır hasta görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulur.

Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağır hasta birini görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir