AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır hasta birini görmek

Kahve falında ağır hasta birini görmek

Kahve falında ağır hasta birini görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağır hasta birini gördüyseniz:

  • Çözüm bekleyen ilişkiler bir taraftan dengesiz şekilde ilerlerken, bir taraftan da lehinize çalışabilir.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek zenginliği bulacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında kendini ağır hasta görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağır hasta birini görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, malvarlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalettir.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, zamandan da kar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir