AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır hastalandığını görmek

Kahve falında ağır hastalandığını görmek

Kahve falında ağır hastalandığını görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağır hastalandığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini ağır hasta görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağır hasta birini görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir