AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında erkekle el ele tutuşmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yolunuz açılıyor ya da belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek, sizi yönlendiren kişi veya işaretler önünüzde beliriyorlar.

Kahve falında bir erkekler el ele tutuşmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek el ele tutuşmak belalardan korunacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işarettir.

Kahve falında erkekler el ele tutuşmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir