AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekler el ele tutuşmak

Kahve falında erkekler el ele tutuşmak

Kahve falında erkekler el ele tutuşmak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, sağlığının yerinde olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkekler el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda planlı ilerlemelisiniz.

Kahve falında sevdiği erkekle el ele tutuşmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkekle el ele tutuşmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak hakkını yedirtmeyeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, suç işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir