AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak

Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak

Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak çok daha fazla adım atacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla el ele tutuşmak korkularının sona ereceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuşmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla el ele tutuşmak maddi olarak zarar edileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalettir.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir