AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin tabutunu görmek

Kahve falında ölen birinin tabutunu görmek

Kahve falında ölen birinin tabutunu görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin tabutunu gördüyseniz:

  • Bazı komplikasyonların kendi kendine iyileşmesi için dua etmek yerine, bir şeyler yapmanız ya da önemsiz şeyleri tamamen göz ardı etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölen kişiyi tabutta görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kazancının çok düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı tabutta görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında kendini tabutta görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında birini tabutta görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini tabutta görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında küçük bebek tabutu görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir