AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek saçını kesmek

Kahve falında erkek saçını kesmek

Kahve falında erkek saçını kesmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek saçını kesmek gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin saçını kesmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek saçını kesmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek saç kesmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin saç kesmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının saçlarını kesmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarısının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir