AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin saçını kesmek

Kahve falında bir erkeğin saçını kesmek

Kahve falında bir erkeğin saçını kesmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda istekliliğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında erkek saçını kesmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işarettir.

Kahve falında erkek saç kesmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin saç kesmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek rahatın ve konforun geleceğine, yeni işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin saçını kesmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla saç kesmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir