AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, konfor içinde yaşayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Yeniden plan yapılması gerekebilir.

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek ekmeğinin verimli olacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin saçını kesmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisine uğur getireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin saçını kesmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek saçını kesmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin saç kesmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek saç kesmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek tartışmaların sonlandırılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir