AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu saçını kesmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun saçını kesmek mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun saçını kesmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun saçını kesmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, mutlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu kesmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir