AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin saç kesmek

Kahve falında erkeğin saç kesmek

Kahve falında erkeğin saç kesmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin saç kesmek gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin saç kesmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin saçını kesmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kötü sözler duyacağına delalettir.

Kahve falında erkek saçını kesmek kişinin afiyette olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek saç kesmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında saçı kahkül kesmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir