AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ruj sürmek

Kahve falında mavi ruj sürmek

Kahve falında mavi ruj sürmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine alamet eder.

Kahve falında mavi ruj sürmek gördüyseniz:

  • Daha bir bağımsız yapıdasınız.

Kahve falında mavi ruj sürmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ruj sürmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi ruj sürmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına inanılır.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ruj sürmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında sarı ruj sürmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine yorulur.

Kahve falında birine ruj sürmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kendine kırmızı ruj sürmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir