AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek parfümü sıkmak

Kahve falında erkek parfümü sıkmak

Kahve falında erkek parfümü sıkmak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek parfümü sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları açıklarken olayları kendi gözünüzle görüyor veya kendi yararınıza olan şeylere odaklanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında erkek parfümü sıkmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında çok parfüm sıkmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına inanılır.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret eder.

Kahve falında birine parfüm sıkmak sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına parfüm sıkmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir