AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, kazancının da azalacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında parfüm sıkmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında oda parfümü sıkmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok parfüm sıkmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Kahve falında başkasına parfüm sıkmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında eve parfüm sıkmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir