AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine parfüm sıkmak

Kahve falında birine parfüm sıkmak

Kahve falında birine parfüm sıkmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sıkıntılarının artacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, şerefli bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında birine parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Kahve falında parfüm sıkmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, zorluklarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına parfüm sıkmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek parfümü sıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalettir.

Kahve falında eve parfüm sıkmak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında oda parfümü sıkmak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir