AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına parfüm sıkmak

Kahve falında başkasına parfüm sıkmak

Kahve falında başkasına parfüm sıkmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Kahve falında başkasına parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oda parfümü sıkmak büyük başarılar kazanacağına, yeni mallara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birine parfüm sıkmak övgü dolu sözler işiteceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkmak depresyona gireceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında çok parfüm sıkmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek parfümü sıkmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir