AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekten parfüm almak

Kahve falında erkekten parfüm almak

Kahve falında erkekten parfüm almak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, imkânlarının çoğalacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, çalışkan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında erkekten parfüm almak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında erkek parfümü sıkmak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekten parfüm almak alın terinin karşılığını alacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek parfümü görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına inanılır.

Kahve falında erkek parfümü almak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek parfümü koklamak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm seçmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bitmiş parfüm görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına işarettir.

Kahve falında parfüm şişesini boş görmek yeni bir ortama gireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir