AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek organı görmek

Kahve falında bir erkek organı görmek

Kahve falında bir erkek organı görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek organı gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Kahve falında kadının erkeklik organı görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek organı kopmuş görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkekte kadın organı görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında uzun erkek organı görmek kırılan kalplerin barışacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının erkek organı görmek sadaka ya da zekat vereceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organını kendinde görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerini tek başına yöneteceğine alamet eder.

Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir