AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği okşamak

Kahve falında bir erkeği okşamak

Kahve falında bir erkeği okşamak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, işlerin devam edeceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, çirkin amellere, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeği okşamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar neticesinde bir ilişki ya da iş birliğiniz farklı bir şekle dönüşebilir.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin saçını okşamak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saçını okşamak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak başının hiç dara düşmeyeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yanağını okşamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, ona yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek organı okşamak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir