AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kası görmek

Kahve falında erkek kası görmek

Kahve falında erkek kası görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kası gördüyseniz:

  • Sürekli şüpheci davranışlarınızla arkadaşlarınızı bunaltmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında erkek kası görmek sevgisinin artacağına, büyük işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kaslı erkek görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında kasıldığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında karın kası görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaslarini kazimak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kaslı görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kaslı kol görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir