AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, neşeli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaslı kol görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol kası görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kası görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kaslı görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kas cekmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, maddi kayıpların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kas yapmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına inanılır.

Kahve falında basini kasimak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir