AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaslı kol görmek

Kahve falında kaslı kol görmek

Kahve falında kaslı kol görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kaslı kol gördüyseniz:

  • Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında kol kası görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında kaslı kol görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kas yaptığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, zor durumda kalınacağına yorulur.

Kahve falında kas çalışmak tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, diplomalı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaslari tıraş etmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini kaslı görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında karın kası görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir