AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasıldığını görmek

Kahve falında kasıldığını görmek

Kahve falında kasıldığını görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, birçok iş kapısının açılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kasıldığını gördüyseniz:

  • Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kaslı kadın görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kas çalışmak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasılarak yürümek aşama göstermeyeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaslari tıraş etmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaslı kol görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kası görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karın kası görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, dinine bağlı kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, çok kötü günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir