AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın kası görmek

Kahve falında karın kası görmek

Kahve falında karın kası görmek hızlanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kazancının daha da artacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında karın kası gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Kahve falında karın kası görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kaslı vücut görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasıldığını görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına işaret eder.

Kahve falında kas yapmak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini kaslı görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına yorulur.

Kahve falında kol kası görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kas yaptığını görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir