AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaslarini kazimak

Kahve falında kaslarini kazimak

Kahve falında kaslarini kazimak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, başarısının çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kaslarini kazimak gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Kahve falında kaslarini kazimak düşünmeden hareket edeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına delalettir.

Kahve falında kaslı vücut görmek patron koltuğuna yükseleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kas yapmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kasli yüzük görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek kası görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kaslı görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına yorulur.

Kahve falında kaslı kol görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir