AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kaslı görmek

Kahve falında birini kaslı görmek

Kahve falında birini kaslı görmek içinin rahat edeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında birini kaslı gördüyseniz:

  • Sürekli olarak kendi geçmişinizi referans alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kaslı kadın görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kaslı kol görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kaslı vücut görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulur.

Kahve falında erkek kası görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaslı olmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, şifa ve moral bulacağına delalettir.

Kahve falında kaslı erkek görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini kaslı görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir