AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin saçını kesmek

Kahve falında kardeşinin saçını kesmek

Kahve falında kardeşinin saçını kesmek mutlulukların yarım kalacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, rahatının yerine geleceğine, sağlığının bozulacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kardeşinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Çok fazla direnişle karşılaşmayacağınız yolları seçmenizde fayda var.

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek müjdeli haberler alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin saçını kesmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin kafasını kesmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin parmaklarını kesmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşini kesmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin elini kesmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin kolunu kesmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, kem gözlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşi kesmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir