AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek istemeye gitmek

Kahve falında erkek istemeye gitmek

Kahve falında erkek istemeye gitmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, başarılarının düşeceğine, desteksiz kalacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimselere danışmaktan çekinmeyin.

Kahve falında erkeği istemeye gitmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında erkek istemeye gitmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini istemeye gitmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi istemeye gitmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında istemediğin bir yere gitmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında askere gitmek istememek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında kızı istemeye gitmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir