AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini istemeye gitmek

Kahve falında sevdiğini istemeye gitmek

Kahve falında sevdiğini istemeye gitmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, hayırlı işlere girileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, karlı işler yapacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk ya da seyahat esnasında yeni bilgiler edinebilir ya da hayata farklı açılardan bakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini istemeye gitmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek rahat bir hayat sağlayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi istemeye gitmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gitmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi istemeye gitmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek istemeye gitmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği istemeye gitmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askere gitmek istememek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir