AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı istemeye gitmek

Kahve falında kızı istemeye gitmek

Kahve falında kızı istemeye gitmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, zor bir dönem geçirileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızı istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gitmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına inanılır.

Kahve falında kızı istemeye gitmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, herkesin yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızı istemeye gitmek başarı üstüne başarı kazanacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını istemeye geldiklerini görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bi kızı istemeye gelmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının istemediği biriyle evlendiğini görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir