AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği istemeye gitmek

Kahve falında erkeği istemeye gitmek

Kahve falında erkeği istemeye gitmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında erkeği istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında erkek istemeye gitmek hayal kırıklığı yaşanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında erkeği istemeye gitmek Tövbe Edeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işarettir.

Kahve falında kızı istemeye gitmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına yorulur.

Kahve falında istemediğin bir yere gitmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında istemeye gitmek şöhret elde edeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına alamet eder.

Kahve falında askere gitmek istememek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi istemeye gitmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir