AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi istemeye gitmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi istemeye gitmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi istemeye gitmek az çalışarak çok gezeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgilenmek zorunda kalıp, eğlence planlarından vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyi istemeye gitmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini istemeye gitmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gitmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin evine gitmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyle hacca gitmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine gitmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir