AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gitmek istememek

Kahve falında askere gitmek istememek

Kahve falında askere gitmek istememek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, saygınlık elde edeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında askere gitmek istememek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere kulak tıkayan ya da duyduklarını diğerlerine aktarma konusunda isteksiz olan veya cesaret edemeyen kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında askere gitmek istememek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, mevki makam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini istemeye gitmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istemediğin bir yere gitmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi istemeye gitmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında hacca gitmek istememek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, uzun yıllar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir kızı istemeye gitmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek belki ölümler görüleceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir