AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek

Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek

Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, özel hayatında mutlu olacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi istemeye gitmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni istemediğini görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi istememek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek yeni bir yol tutulacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle gitmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir