AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozla mücadele etmek

Kahve falında horozla mücadele etmek

Kahve falında horozla mücadele etmek kazancının düşeceğine, elde edilecek menfaatlere, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında horozla mücadele etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Kahve falında horozla mücadele etmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında köpeklerle mücadele etmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanla mücadele etmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kediyle mücadele etmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinlerle mücadele etmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cinle mücadele etmek günahların af olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına alamet eder.

Kahve falında vahşi hayvanla mücadele etmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle mücadele etmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir