AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok horoz görmek

Kahve falında birçok horoz görmek

Kahve falında birçok horoz görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birçok horoz gördüyseniz:

  • Duygularınızda önemli bir artış olabilir.

Kahve falında birçok horoz görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok kişiyle evlenmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok ölmüş insan görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında birçok valiz görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine yorulur.

Kahve falında birçok kişiyle kavga etmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok evin yıkıldığını görmek ticarete adım atacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok kapı açmak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, eskileri yâd edeceğine alamet eder.

Kahve falında birçok ayakkabı denemek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir