AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek hırkası görmek

Kahve falında erkek hırkası görmek

Kahve falında erkek hırkası görmek varlıklı kimse olacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek hırkası gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya işinizi ilgilendiren konular hassasiyet gerektiriyor.

Kahve falında erkek hırkası görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek hırkası almak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine yorulur.

Kahve falında siyah hırka kaybetmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında hırka giymek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye hırka vermek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birine hırka vermek prestij kaybı yaşayacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başkasına hırka vermek ticaretinin ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun hırka görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir