AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye hırka vermek

Kahve falında ölüye hırka vermek

Kahve falında ölüye hırka vermek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye hırka vermek gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında ölüden hırka almak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye hırka vermek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye hırka giydirmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kötü noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında krem rengi hırka giymek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sökük hırka görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında siyah hırka almak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine delalettir.

Kahve falında erkek hırkası görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının hırka giydiğini görmek işinden geri kalacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir