AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine hırka vermek

Kahve falında birine hırka vermek

Kahve falında birine hırka vermek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, malının da hiç olacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında birine hırka vermek gördüyseniz:

  • Ardından seçenekleri daha mantıklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında eşinin hırkasını giymek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birinden hırka almak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz hırka görmek işinde itibar edineceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yün hırka görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize tabir olunur.

Kahve falında ölüden hırka almak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk hırka görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir