AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar gömlek giymek

Kahve falında dar gömlek giymek

Kahve falında dar gömlek giymek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında dar gömlek giymek gördüyseniz:

  • Parçaları birleştirmekte ya da bazı şeyleri bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında dar gömlek giymek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz dar gömlek giymek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bluz giymek huzursuzlukların son bulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında dar kazak giymek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında dar ayakkabı giymek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar çizme giymek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında dar etek giymek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında dar kıyafet giymek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir