AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin gömleğini giymek

Kahve falında bir erkeğin gömleğini giymek

Kahve falında bir erkeğin gömleğini giymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin gömleğini giymek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek daha fazla gelir elde edeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek gömleği giymek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında gömlek almak giymek makamının sürekli yükseleceğine, huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah gömlek giymek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında dantelli gömlek giymek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir