AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek dudağı görmek

Kahve falında erkek dudağı görmek

Kahve falında erkek dudağı görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, kazancının azalacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek dudağı gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında erkek dudağı görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüşmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında bi erkekle dudaktan öpüşmek fakir fukaraya yardım edileceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek erkeğe dudaktan öpüşmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek sorunların üstüste geleceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüşmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, hayatını yoluna koymaya yorulmaktadır.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir