AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çorabı giymek

Kahve falında erkek çorabı giymek

Kahve falında erkek çorabı giymek kazancın gittikçe artacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, zararının büyük olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, süzüleceğine, borçların gittikçe artacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çorabı giymek gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında erkek çorabı giymek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek işlerin yakın zamanda açılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğe çorap giydirmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, insanlarla iç içe olacağına inanılır.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında değişik çorap giymek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birine çorap giydirmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipek çorap giymek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yün çorap giymek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir