AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine çorap giydirmek

Kahve falında ölen birine çorap giydirmek

Kahve falında ölen birine çorap giydirmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birine çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Duygusal hatalara açıksınız.

Kahve falında kahverengi çorap giymek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin çorabını giymek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, rızık bolluğu içinde olacağına yorulur.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birine çorap giydirmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı çorapsız giymek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane çorap giymek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında dantelli çorap giymek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline çorap giymek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir