AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün çorap giymek

Kahve falında yün çorap giymek

Kahve falında yün çorap giymek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında yün çorap giymek gördüyseniz:

  • Topluluklar içinde konuşmanız veya bazı konularda kendinizi ya da düşüncelerinizi savunmanız gerekiyorsa, öncelikle kendi kendinize hayran olmanız da fayda var.

Kahve falında yün çorap giymek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün çorap giydiğini görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yün çorap görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yün çorap almak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yünlü çorap görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yün çorap vermek kişinin afiyette kalacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün çorap görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün hırka giymek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir