AnaSayfa / Genel / Kahve falında değişik çorap giymek

Kahve falında değişik çorap giymek

Kahve falında değişik çorap giymek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değişik çorap giymek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı kişilerle konuşmalar esnasında farklı veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında değişik çorap giymek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında iki değişik ayakkabı giymek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında değişik elbiseler giymek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıları değişik giymek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında iş değişikliği yaptığını görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yer değişikliği görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değişik meyve görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet eder.

Kahve falında değişik meyveler görmek rahat bir hayat sürüleceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir